Despre companie

VAB LTD este o companie ucraineană de prelucrare a metalelor, a cărei activitate principală este fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, precum și sisteme de irigare și echipamente de remorcare.

Compania face parte dintr-o corporație de producție, alcătuită din zece întreprinderi, care se ocupă cu prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru prelucrarea acestora și produce, de asemenea, o gamă largă de produse conexe.

Grupul de producție și-a început activitatea în anul 1995. Toate întreprinderile corporației sunt interconectate și produc produse din metal de orice complexitate, care corespund standardelor internaționale de calitate.

Mai mult de 20 de ani de experiență în prelucrarea metalelor și utilizarea tehnologiilor avansate au permis corporației să câștige o reputație impecabilă atât pe teritoriul Ucrainei, cât și peste hotare.

Producția grupului de producție este reprezentată pe piața internațională. Geografa clienților numără peste 60 de țări, printre care branduri cu nume mondiale.

Sediul central și facilitățile de producție ale Variant Agro Construcție S.R.L. se afă în orașul Harkov, suprafața totală a uzinei: 16.000 m2, personalul companiei – peste 550 de pe. rsoane în anul 2018 și crește constant.

Uzina este echipată cu cele mai moderne echipamente de înaltă tehnologie, are propriul depozit de produse fnite. Capacitatea de producție: 1.000 de tone de metal / lună, 12.000 de tone de metal / an și această cifră este în continuă creștere.

Întreprinderea dispune de următoarele certifcate: ISO 3834 „Sistem de calitate în producția de sudare”, EN 1090 „Ce etichetarea produselor”, ISO 9001 „Sistem de management al calității”.

În contul companiei sunt mai mult de 150 de obiecte implementate, precum și noi proiecte lansate, atât pe teritoriul Ucrainei, cât și peste hotare.

Produsele noastre sunt incluse în lista echipamentelor și utilajelor ucrainene pentru complexul agroindustrial, costul cărora este parțial compensat din bugetul de stat.