Birou proiectare, supraveghere instalare, teste

Biroul de proiectare

Personalul format din specialiști de înaltă calificare ai biroului de proiectare vă asigură execuția silozului, transportul precum și echipamentele auxiliare pentru orice tip de configurație în funcție de nevoile individuale aferente proiectului în desfășurare.

Departamentul de proiectare reprezintă punctul cheie al activității noastre. Datorită muncii lor, portofoliul  produselor Variant Agro se extinde dinamic, tinând cont de cerințele participantilor din complexul agro-industrial.

Supravegherea instalării

Echipamentele fabricate de Variant Agro sunt comercializate în baza supravegherii obligatorii a instalației. Principalul obiectiv îl reprezintă prevenția eventualelor erori ce pot survenii în timpul depozitării și instalării componentelor.

Atunci când ascensorul este în funcțiune, obligativitatea noastra este de a controla ansamblul corect, ținând cont de respectarea documentației de proiectare și termenul de livrare al instalației.Oferim servicii de garanție și post-garanție.Echipamentul este acoperit de garanția din fabrica producătorului.

Pe lângă supravegherea obligatorie a instalării, oferim și instruire pentru angajații clientului care vor instala echipamentul și îl vor folosi în viitor.

Instruirea este gratuită și este alcătuită din:

  • particularitățile stocării echipamentelor înainte de instalare;
  • caracteristicile instalării echipamentelor;
  • particularitățile funcționării echipamentelor.

Suntem direct responsabili pentru bunul demers al afacerii clientului nostru precum și pentru cerealele care vor fi depozitate la lift.

Împărtășim responsabilitatea pentru afacerile clienților noștri și pentru cerealele care vor fi depozitate la lift.

Testare

Suntem responsabili pentru produsele noastre.

Echipamentele fabricate de compania noastră sunt vândute și externalizate pe baza documentației de proiectare. La cererea clienților se pot implementa și teste complexe în funcție de solicitările clientului. Echipa noastră de proiectanți și supervisori de instalare efectueaza controlul în toate etapele instalării, iar după livrarea echipamentului se oferă garanție.

Silozurile noastre sunt testate cu o sarcină de zăpadă de 240 kg / m², cu o sarcină standard de zăpadă de 180 kg / m², pe care am obținut-o datorită structurii armate a acoperișului și a trei nervuri de rigidizare pe panou.