Sediul central și facilitățile de producție

Producția este localizată în Harkov, Ucraina. Suprafața totală a fabricii: 16.000 m2. Fabrica are cele mai noi echipamente de înaltă tehnologie și propriul depozit pentru produse finite. Compania procesează 1.000 de tone de metal / lună, 12.000 de tone de metal / an. Capacitățile proprii permit producerea de echipamente pentru 500 de mii de tone de depozitare pe an.

Oferim o gamă completă de soluții pentru nevoile individuale ale fiecărui client, elaborarea documentației de proiectare pentru noi tipuri de echipamente, producția de echipamente, supravegherea instalării, serviciul de garanție și serviciul post-garanție.

Instalația este dotată cu cele mai moderne echipamente pentru prelucrarea metalelor, funcționează două linii de rulare: una permite rularea plăcilor până la 2 mm; a doua – unică în Ucraina – rulează foi solide de până la 4 mm grosime.

A fost instalată tăierea cu laser, care produce tăierea precisă a metalului, „fuzionând” marginea foii, o mașină de perforare modernă, care nu are analogi în Ucraina, precum și mașini de îndoit, îndoite conducte cu CNC.