Complexe de depozitare și prelucrare a cerealelor

Principalele domenii de activitate ale VAB LTD sunt ingineria, proiectarea, fabricarea și instalarea echipamentelor pentru complexele de depozitare și prelucrare a cerealelor. Noi oferim o serie de servicii pentru determinarea necesităților clientului, căutarea solutiilor optime, dezvoltarea conceptuală a proiectului și realizarea materială a acestuia sub formă de echipament finit și lucrări de instalare.

Facilitățile moderne de producție, personalul de specialiști cu înaltă calificare oferă posibilitatea de a atinge în cel mai scurt timp indicatorii optimi la un cost minim. În plus față de însoțirea întregului flux al proiectului, specialiștii companiei noastre efectuează servicii de garantie și post-garanție.

În prezent, echipamente de elevație ale companiei VAB LTD sunt instalate la mai mult de 80 de silozuri de cereale din Ucraina. Printre acestea sunt atât silozuri mici, cât și terminale mari și chiar portuare. În anul 2015, am lansat trei noi destinații, pe lângă producerea silozurilor, compania oferă, de asemenea, transportatoare, șnecuri și norii. Gama de produse a companiei VAB LTD se  extinde dinamic,  ținând  cont  de  cerințele  participanților  pietei agroindustriale.

O gamă largă de silozuri vă permite să alegeți containere cu o capacitate de la 4,6 m³ la 27 008 m³ și un diametru de la 1,8 m la 32,0 m pentru depozitarea pe termen scurt și pe termen lung a diferitelor culturi. Vă putem pune în aplicare ideile.

Instalațiile de uscare sunt concepute pentru a îndepărta umezeala din cereale (care includ grâu, orez, orz, porumb) prin evaporare, care permite depozitarea ulterioară a acestora. Potrivit tehnologiei de depozitare a cerealelor, uscarea se face la temperaturi sub punctul de fierbere, în anumite condiții de temperatură, nivel de umiditate și cantitate de aer.

Gama de echipamente de transport ale producției noastre are o capacitate de 20 până la 350 t / h, dar nu se limitează la acești indicatori, deoarece la cereri individuale, putem dezvolta echipamente cu performanțe diferite.

Echipamentele auxiliare sunt o parte integrantă a procesului de transport a cerealelor din orice complex de ascensoare. Gama de echipamente auxiliare pentru greniere include: gropi de gunoi, echipamente cu flux de gravitație, ventilatoare, supape de poartă, supape reversibile, amortizoare de debit.

Separatorul este conceput pentru curățarea boabelor culturilor de impurități mari, mici și ușoare pe curenți mecanizați, elevatoare și alte facilități de prelucrare a cerealelor. Separarea cerealelor este una dintre cele mai importante operațiuni în procesele de cultivare, depozitare și prelucrare a cerealelor.

Un set de echipamente pentru uscarea, depozitarea și prelucrarea bobului

Echipamentul de depozitare a cerealelor vă permite să creați condiții optime pentru păstrarea tuturor calităților originale ale unui anumit bob. Dacă fermierul refuză să-l folosească, crește semnificativ riscul pierderilor financiare și temporare. Ce echipament trebuie să fie în arsenalul unui fermier care vrea să aibă succes în afaceri?

Echipamente pentru depozitarea și prelucrarea boabelor

Fermierii care nu folosesc echipamente pentru uscarea și depozitarea cerealelor sunt obligați să doneze recolta la un cost determinat de piață. Pentru a putea stabili prețul, trebuie să oferiți cereale de înaltă calitate. Acest lucru este posibil numai dacă se vor folosi următoarele echipamente:

  • lift,
  • depozit mecanizat pentru cereale,
  • grenier de metal.

Prelucrarea cerealelor este o etapă foarte importantă. La curățare, impuritățile de origine organică și anorganică (de exemplu, nisip și pietricele) sunt emise din cereale. Aici sunt necesare mașini și instalații speciale de curățare. Acestea vă permit să scăpați de boabele care au anumite defecte.

Veți avea nevoie și de echipamente auxiliare, și anume:

  • valve de clapă, care sunt cu trei, două și unice;
  • supape de poartă cu rafturi, datorită cărora va fi posibilă reglarea procesului de eliberare a cerealelor sau a produselor prelucrate din recipiente speciale;
  • echipament gravitațional, care include țevi de oțel cu secțiune transversală dreptunghiulară, pătrată sau circulară.

 

Echipamente pentru uscarea și depozitarea cerealelor la cel mai bun preț

Doriți să cumpărați un set bun de echipamente de depozitare a cerealelor și nu doriți să plătiți în exces pentru asta? Contactați varianta Agro Stroy LLC. Vindem produse certificate la prețuri rezonabile. Acest lucru este posibil datorită faptului că am stabilit propria producție a acestui tip de echipament, precum și cooperarea directă cu producătorii cunoscuți în întreaga lume – Wuppermann Stahl GmbH și Ruukki Metals Oy.

Oferim o gamă largă de produse. Cu siguranță veți găsi cele mai potrivite opțiuni pentru dvs., în funcție de specificul activității dvs. Dacă este necesar, specialiștii companiei noastre vor dezvolta un proiect pentru construcția viitoare a unei clădiri în care va fi amplasat bobul. Nu ezitați să cumpărați echipamentul nostru pentru depozitarea și procesarea cerealelor și veți reuși în afacerea dvs.