Echipament auxiliar

Echipamentele auxiliare sunt o parte integrantă a procesului de transport a cerealelor din orice complex de ascensoare. Gama de echipamente auxiliare pentru greniere include: gropi de gunoi, echipamente cu flux de gravitație, ventilatoare, supape de poartă, supape reversibile, amortizoare de debit. Producția proprie ne permite să producem echipamente cu caracteristici corespunzătoare nevoilor încărcărilor și capacității fiecărui elevator individual. Versatilitatea elementelor vă permite să reparați rapid piesele utilizate.

Groapa de umplere

Groapa de intrare (buncăr de depozitare) este destinată acumulării și transferului ulterior de material de granule prin gravitație sau transportor în elevatorul de încărcare.
Oferim o structură metalică dintr-un set de colțuri sudate, ceea ce permite un transport mai convenabil și o asamblare mai rapidă la fața locului.
Volumul de cereale furnizat buncărului este reglat de un obturator. Când obturatorul se află în poziția închisă, groapa de intrare este utilizată ca coș de depozitare temporară pentru cereale.

Groapa de umplere

Echipamente gravitaționale

Mutarea cerealelor sub acțiunea greutății sale în direcția de sus în jos se face folosind dispozitive gravitaționale. Sunt fabricate țevi din oțel cu secțiune rotundă sau pătrată, iar pentru liniile de înaltă performanță – cu secțiune dreptunghiulară.

Tub pătrat

Tub rotund

Supape basculante

Producem supape basculante de diferite modele. Supapele pot fi: supape basculante unidirecționale, basculante cu două direcții și trei direcții, cu diverse unghiuri de înclinare, cu secțiune rotundă și pătrată. Ansambluri principale ale supapelor basculante: carcasă sudată, care este fabricată din tablă de oțel, clapetă basculantă și mecanism de acționare. În acest caz, construcția poate avea un control manual sau poate fi echipată cu un motor electric (motor-reductor elicoidal).

Intrare dublă pătrată

Introducere unică pătrată

Intrare simetrică pătrată

Intrare dublă rotundă

O singură intrare rotundă

Intrare simetrică rotundă

Amortizor cu debit vertical

Amortizor cu debit reglabil

Amortizor cu excentric

Supapă transversală cu trei căi

Supapă transversală cu două sensuri

Supapă încrucișată cu un singur sens

Cot pătrat

Tranziție de la pătrat la pătrat

Tranziția de la pătrat la cerc

Tranziția de la cerc la cerc

Flansa sudată rotundă

Clapete cu role

Clapetele sunt utilizate pentru procesul reglabil de evacuare a cerealelor sau a produselor, rezultate din prelucrarea acestora, din recipiente și buncăre. Sunt disponibile clapete cu acționare manuală, cu acționare electrică, adaptoare.

clapetă cu acționare manuală

clapetă cu acționare manuală