Echipament de transport

Este dificil să ne imaginăm funcționarea rentabilă a complexului modern de elevație fără echipamente de transport fiabile, de mare viteză și eficiente.

Scopul principal al noriei este transportul vertical al cerealelor și a produselor în vrac. Avantajele noriilor de cereale: lipsa de strivire și deteriorarea minimă a cerealelor, fiabilitatea și durabilitatea noriilor de cereale, consumul minim de energie, capacitatea de a lucra la mutarea materialelor fragile (turte etc.).

Transportoarele pe lant cu raclete КSC sunt proiectate pentru transportul orizontal, înclinat și orizontal-înclinat al culturilor de cereale și a altor produse în vrac. Transportoarele pot fi utilizate în aer liber în toate zonele climatice.

Transportorul de finisare cu șurub este un dispozitiv de transport, care este proiectat pentru a îndepărta reziduurile de masă de cereale după descărcarea silozurilor pe bază de beton (plată) cu diametre cuprinse între 11 și 32 de metri. Cel mai adesea este folosit în industria de făină, furaje, industria chimică și în instalațiile de prelucrare a cerealelor.

Transportorul cu bandă este un dispozitiv de transport continuu, conceput pentru a muta marfă în vrac în timpul descărcării și încărcării unui lift. Acest transportor livrează marfă în vrac în cel mai blând mod până la locul de transport.

Cumpărați echipamente de transport pentru cereale în Ucraina

Echipamentul de manipulare a cerealelor vă permite să vă deplasați rapid cerealele dintr-un loc în altul. În același timp, bobul nu își pierde proprietățile inițiale. Un astfel de echipament este recomandat să fie utilizat atât la complexele mari de ascensoare cât și în ferme. Ce instalații merită să cumpărați și unde să o faceți?

Echipamente care vor ajuta la organizarea transportului cerealelor la cel mai înalt nivel!

Echipamentele de manipulare a cerealelor vă permit să beneficiați la maxim de afaceri. Cerealele pot fi mutate orizontal sau înclinate. Unghiul de înclinare depinde de tipul de transportor utilizat, care poate fi deschis sau închis. Alegerea trebuie să se bazeze pe scopul pentru care va fi utilizat acest proiect.

Următoarele echipamente pentru cereale sunt astăzi la cea mai mare cerere .

  • Elevator Noria – cu ajutorul său culturile de cereale pot fi transportate pe verticală. Avantajele acestui design sunt fiabilitatea crescută, durata de viață lungă și consumul relativ redus de energie. Acest lift este echipat cu un motor importat. Există opritoare de explozie, precum și senzori pentru deflexia benzii, controlul vitezei etc.
  • Transportor cu lanț razuitor. Vă permite să mutați culturile pe orizontală, înclinate, precum și înclinate orizontal. Acest design poate fi utilizat în aer liber într-o regiune cu orice climat. Acest transportor este furnizat în diferite configurații – totul depinde de nevoile clientului. Pentru fabricarea acestui dispozitiv se poate folosi oțel negru, care este ulterior vopsit. Poate fi echipat cu unități care se potrivesc pe arborele de antrenare sau cu acționări flexibile.

 

Echipamente pentru transportul cerealelor la un preț mic!

În compania noastră, toată lumea poate cumpăra echipamente de transport pentru cereale . Oferim instalații exclusiv originale. Dacă este necesar, puteți comanda echipamente pentru ferme de lapte și ferme de porci de la noi.

Prețul pentru echipamente de transport pentru cereale este accesibil. Toate datorită producției proprii. Pentru fabricarea acestor structuri, folosim materiale fiabile și sigure și luăm în considerare întotdeauna dorințele clientului. Caracteristicile de performanță ale produselor noastre sunt confirmate prin certificate adecvate. Dacă sunteți interesat de cele mai bune echipamente de manipulare a cerealelor din Ucraina , contactați-ne.