Separatoare

Separatorul este conceput pentru curățarea boabelor culturilor de impurități mari, mici și ușoare pe curenți mecanizați, elevatoare și alte facilități de prelucrare a cerealelor.

Separarea cerealelor este una dintre cele mai importante operațiuni în procesele de cultivare, depozitare și prelucrare a cerealelor. Gradul de curățare a cerealelor și clasificarea materialului seminal afectează în mare măsură recolta. Gradul de separare a cerealelor după recoltare determină stabilitatea calității cerealelor în timpul depozitării. Curățarea cerealelor la fabricile de făină și crupe determină calitatea produselor finite. Alegerea metodei de separare depinde de semnele principale ale diferențelor dintre particulele componentelor care trebuie separate. Cu toate acestea, în orice caz, orice cereal trebuie curățat într-un separator de sită-aer, format, respectiv, din separatoare de aer și sită.

Compania VAB LTD furnizează echipamente pentru gama de separatoare de cereale cu performanțe cuprinse între 25 și 300 t/h, pentru curățarea cerealelor de impurități mari, mici și ușoare.