Echipamente pentru fermele de porcine

În prezent, când creșterea industrială a porcinelor a cunoscut o dezvoltare intensivă, inseminarea artificială a devenit principala metodă de reproducere a porcinelor. Variant Agro Build LLC furnizează boxe individuale şi colective. Boxele pentru inseminare și rulotele pentru vieri sunt utilizate în centrul de inseminare. 

Boxele individuale pentru scroafe facilitează inseminarea, măresc eficiența înmulțirii şi viabilitatea fetusului. De asemenea, creează condiții optime pentru îngrijirea şi controlul fiecărui animal. Mai mult, boxele individuale elimină agresiunile din timpul hrănirii. 

Boxele personalizate individual în combinaţie cu hrănirea modernă vor genera cea mai mare eficienţă a fermelor de creştere a porcinelor. Variant Agro Build LLC poate furniza clienţilor boxe pentru adăpostirea colectivă a porcilor. Astfel de boxe pot fi curăţate uşor şi sunt potrivite nevoilor biologice ale animalelor în creştere precum și pentru acei porci care sunt sacrificați.

Construcția incintei, executată din cadre, este perfectă pentru supravegherea vizuală deoarece asigură monitorizarea optimă a fiecărui vier. Contactul vizual și olfactiv dintre scroafe și vieri duce la o împerechere rapidă și clară. Cazarea individuală a vierilor împiedică luptele dintre masculi.

În funcție de tipul de construcție și tehnologiile utilizate, Variant Agro Build furnizează boxele pentru scroafele lactante. Având tipuri de construcție și dimensiuni diferite, astfel de boxe pot fi amplasate în cutie drept sau diagonal.

Tipul și calitatea pardoselii utilizate în fermele de porcine influențează statusul fermei din punct de vedere al sănătății animalelor, respectarea cerințelor tehnice privind bunăstarea animalelor din diferite clase ca și eficiența economică a producției.

Sistemele moderne de furajare trebuie să respecte următoarele principii: igienă, disponibilitate furaj pentru animale, funcționarea neîntreruptă a sistemului și eficiența.

Parametrii climatici optimi sunt condiția premisă esentială pentru o eficiență ridicată a adăposturilor de porcine. La alegerea tipului de ventilație, este necesar a se lua în considerare circulația aerului în interior și viteza vântului din zonele de adăpostire a animalelor, nu numai volumul aerului introdus.