Boxe colective

Boxe pentru adăpostirea colectivă a scroafelor

Boxele personalizate individual în combinaţie cu hrănirea modernă vor genera cea mai mare eficienţă a fermelor de creştere a porcinelor.

Variant Agro Build LLC poate furniza clienţilor boxe pentru adăpostirea colectivă a porcilor. Astfel de boxe pot fi curăţate uşor şi sunt potrivite nevoilor biologice ale animalelor în creştere precum și pentru acei porci care sunt sacrificați.

Adăpostirea colectivă a porcilor presupune utilizarea a două tipuri de boxe – boxe PVC (14 tipuri) şi echipament sub formă de boxe din metal (15 tipuri).

Boxă tip 200

În funcție de destinație, boxele pot avea diferite dimensiuni. Dimensiunile necesare sunt asigurate cu panouri PVC care sunt instalate pe cârlige de sprijin la diferite înălțimi.

Construcția flexibilă, construită modular, asigură o asamblare rapidă a boxelor potrivite în ciuda particularităților constructive și spațiului disponibil.

Panourile pot fi asamblate la înălțimea potrivită cu ajutorul forței mâinilor. Structura rigidă din polivinilclorid cu panouri duble asigură o rigiditate optimă și o rezistență superioară la impact.

Intrarea în boxă se face printr-o ușă cu dublă acționare.

Pereții despărțitori pot fi fie solizi fie combinați. Pereții despărțitori combinați presupun umplerea parțială a spațiului dintre cârligele de sprijin (în general, este cu un panou mai puțin față de peretele despărțitor solid). Partea superioară a peretelui despărțitor înconjoară incinta cu 1-3 rânduri (legăturile făcute din țeavă rectangulară).

Boxă tip 250

Aceste boxe sunt proiectate pentru cazarea colectivă a vierilor și scroafelor. În comparație cu boxele individuale, acest tip de boxă influențează în mod benefic vierii și scroafele, oferindu-le în același timp posibilitatea de a se mișca.    

  • Înălțimea incintei poate diferi – 1000 mm/ 1100 mm/ 1400 mm/ 1500 mm
  • Distanța între țevile transversale poate fi de 125 mm sau 140 mm
  • Lungimea incintei poate varia (în conformitate cu proiectul)