Sisteme de irigare

Irigarea este unul dintre factorii cheie în rezolvarea problemelor meteorologice. Ultimii ani demonstrează o creștere a repetabilității secetelor de vară. Reducerea cantității de precipitații afectează negativ calitatea și cantitatea recoltei adunate.

Investițiile în sistemul de irigare vor permite creșterea randamentului culturilor de până la 2 ori cu costuri minime de fortă de muncă, precum și vor transforma productia agricolă într-o întreprindere stabilă, extrem de profitabilă, independentă de fluctuațiile climatice.

Sistemele de irigare VAB LTD sunt potrivite pentru câmpurile de dimensiuni medii și mari, orice spațiu și configurații.

Producția Variant Agro Build ne permite să oferim clienților sisteme de irigare de orice configurație și pentru nevoile individuale ale fiecărei ferme.

Sistemele de irigare variabile Agro Build sunt potrivite pentru câmpuri medii-mari de toate dimensiunile și configurațiile.

În productia dulapurilor de comandă și a boxelor de control, unde fiabilitatea și frecvența de declanșare au importantă semnificativă, se utilizează componente electrice ale producătorilor precum Schneider Electric (Franta), Weidmüller (Germania), OMRON (Japonia), ETI (Slovenia). Colector de curent cu 13 inele producător Hydrus (America).

În ultimii ani, perioadele de vară au fost destul de uscate și această tendință continuă. Având în vedere acest lucru, pentru fermele cu suprafețe mari și volume mari de producție, stropitoarele sunt foarte relevante. Dacă o zonă mică poate fi udată manual cu un furtun, atunci zonele mari vor fi dificil de udat în acest fel. Aici este faptul că sistemul de aspersoare Variant AB va fi doar un asistent ideal pentru proprietarii de ferme și industrii similare.

Investiția dvs in mașini de irigat din Ucraina la un preț favorabil, vă asigură cele mai favorabile condiții pentru afacerea dvs, inclusiv:

  • costurile forței de muncă sunt reduse de 2-3 ori din cauza automatizării sistemului;
  • nivel ridicat de rentabilitate a întreprinderii;
  • independența față de caracteristicile climatice și condițiile meteorologice.


Stropitoarele oferă condiții confortabile pentru cultivarea unei varietăți de culturi de grădină, legume și cereale, indiferent de nivelul de precipitații din acest sezon. Aceste stropitoare frontale pot fi utilizate în zone mici sau mijlocii. Dacă trebuie să vă ocupați de suprafețe mari de câmpuri, atunci puteți achiziționa mai multe modele pentru udare uniformă și confortabilă.

Utilizarea profitabilă a sistemelor de irigare pe câmp se poate transforma într-un business de succes. Pentru a face acest lucru, reprezentanții companiei noastre sunt disponibili apelând telefoanele indicate în urma unui acord cu privire la fabricarea echipamentelor de specialitate precum și cu privire la condițiile de livrare și plată pentru mărfuri. Venim în întâmpinarea clienților noștrii cu posibilitatea acordării reducerilor ce vizează un volum crescut de echipamente în condiții optime de livrare și instalare.

Sistemele de irigație ale câmpurilor sunt vândute în cataloagele companiei împreună cu alte echipamente similare – acest lucru vă permite să achiziționați simultan toate mărfurile necesare pentru a organiza condiții optimizate și de lucru pentru întreprindere. În același timp, costul sistemului de irigare pe câmp va fi mai mic, deoarece excludem suprataxele pentru serviciile intermediarilor în tranzacții.

Instalațiile moderne de irigare a câmpurilor vor contribui la creșterea semnificativă a businessului dumneavoastra și, prin urmare, investiția va fi una protejata si profitabila. In cazul in care intampinati dificultăți și nu puteți găsi mașinile de stropit frontale optime , specialiștii noștri vor fi gata să vă sfătuiască și să vă ajute în alegerea celor mai potrivite echipamente.

Dacă întreprinderea, câmpul sau ferma dvs. necesită un sistem de irigare de înaltă calitate, vă rugăm să ne contactați.