Servicii

VAB LTD oferă soluții complexe:

  •  soluții ”la cheie”
  • întreaga gamă de servicii într-o singură afacere
  • răspundere pentru rezultat

Consultanță tehnologică

Avînd mulți ani de experiență în lucrul cu întreprinderile complexului agroindustrial, compania VAB LTD oferă servicii de consultanță în domeniul tehnologiei de depozitare, transportare, prelucrare a cerealelor. Specialiștii companiei VAB LTD vă vor ajuta la adoptarea unei decizii competente, care va reduce mărimea investițiilor necesare pentru realizarea proiectului.

Serviciu de garanție și post garanție

Serviciul de echipamente sau a compleului se efectuează în 24 de ore 365 de zile. La întreprindere există un depozit de piese, care face posibilă livrarea rapidă a nodurilor cheie. Întreținerea programată a echipamentului va preveni costurile neprevăzute pentru reparația acestuia, și va contribui la mărirea duratei de funcționare.

Lucrări de proiectare

Pentru realizarea proiectelor, atragem specialiști calificați ai partenerilor noștri – companii cu o reputație dovedită și mulți ani de experientă în proiectarea complexelor de depozitare și prelucrare a cerealelor.

Producerea obiectelor de orice complexitate

Echiparea liniilor de producție cu cele mai noi echipamente străine permite producerea atât a echipamentelor standard, cât și a echipamentelor complexe în funcție de cerințele individuale ale fiecărui client.

Lucrări de construcții și instalare

Construcția complexului de depozitare și prelucrare a cerealelor este o etapă esențială în formarea unui proces eficient de depozitare. Toate tipurile de lucrări sunt realizate de o echipă de profesioniști instruiți în întreprinderile europene de top.